Fleur de Lys massage voor de vrouw

Bedankt!
Uw bericht is verstuurd.
Helaas!
Er is iets misgegaan, probeer het alstublieft opnieuw.

U bent hier:

  1. Masseuse

De masseuse


Vrouwen worden verwend “Fleur de Lys” in Maastricht

Fleur de Lys

 Ittervoort is aan de Bosserstraat 19 onder de toepasselijke naam “ Fleur de Lys massage voor de vrouw”  een massagesalon voor de vrouw rijk.

Gediplomeerd masseuse Irene Schrander biedt in “Fleur de Lys” exclusief voor de vrouw op afspraak wellness-opties aan. U maakt een keuze uit een ontspannende klassieke massage of een sportmassage.
Lymfe drainage (methode Vodder)/taping en de behandeling van cellulitis zijn daarnaast twee van haar specialiteiten. Een cursus klassieke massage volgen behoord ook tot de mogelijkheid.

Afgestudeerd als bedrijfseconoom en ex-topsporter zette Irene de eerste stappen naar de verwezenlijking van haar droom. Een eigen praktijk; met haar passie voor tuinieren en woondesign geeft ze nieuw elan aan een van de fraaiste locaties in Midden Limburg .

 

Lymfe drainage

Via haar Zelfmanagement Methode biedt Irene Schrander aan partners de gelegenheid in een korte periode de vaardigheid te verwerven om elkaar door lymfedrainage bij te staan op momenten dat daaraan na bijvoorbeeld mammae carcinoom behoefte is.

Reserveringen

Afspraken en reserveringen voor een massage behandeling, een cursus Zelfmanagement Lymfedrainage kunnen gemaakt worden via:

 

 06-57435860

 Irene.schrander@gmail.com

 www.fleurdelysmassagevoordevrouw.nl

 

SCAS gecertificeerd NGS
"Your way to balance"